Ojuel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab aliquid aperiam beatae eligendi eveniet explicabo, nulla odit placeat quasi quo quod ratione vitae voluptatem? Aliquam amet, aperiam asperiores assumenda commodi cum cumque dolorem eaque eius error facere incidunt inventore ipsum minus, nam obcaecati odit perspiciatis similique soluta sunt suscipit tempora veritatis! Aliquid autem corporis eius expedita nam odit officiis quis.

Viña Ijalba

Toen Eva Maria in contact kwam met Vina ljalba was het liefde op het eerste gezicht:”Dionisio Ruiz ljalba, de grondlegger van dit familiebedrijf, keek op zijn 60°" terug op zijn leven en zag de sporen die hij met zijn grondwerkzaamheden had achtergelaten. Door de aanplant van biologische wijnranken met een grote diversiteit aan oude en modeme druivensoorten begon hij toen met het herstel van het authentieke landschap van La Rioja. Vifia ljalba maakt nu verrassend lekkere, traditionele en moderne wijnen die ook nog eens biologisch zijn! ”

Bodegas Senori De Las Vinas

Wij werken met kleine bodega’s die ambachtelijke wijnen maken. Dat betekent dat de druiven met de hand worden geoogst. Alleen de beste druiven worden geselecteerd. Het mooiste resultaat vindt u in de bijzondere wijnen van vinos Y más, die Eva María met trots en graag bij u thuis brengt. vinos Y más is een open bedrijf dat graag samenwerkt met andere ondernemers en met iedereen die open staat voor nieuwe dingen. Wij bestaan nu drie jaar en het bedrijf breidt zich steeds uit. Behalve wijnen hebben wij in ons assortiment ook biologisch geteelde olijfolie. Als geboren en getogen Riojaanse stammend uit een grote Spaanse familie, heeft Eva María gemakkelijk toegang tot Rioja’s beste bodega’s. Wilt u iets bijzonders, iets exclusiefs uit de Rioja wijnwereld, dan moet u bij vinos Y más zijn.